NOSAB İlkokulu

Vizyon: Eğitim- Öğretim ortamlarımız ve yetiştirdiğimiz öğrencilerin nitelikleri ile çevremizde örnek gösterilecek bir kurum olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda; okul, çevre koşullarını da dikkate alarak, öğrencilerimize yeteneklerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onları kendisiyle ve toplumla barışık, çevresine karşı duyarlı bireyler olarak yetiştirmektir.

Pansiyon Bilgileri:
Isınma: DOĞALGAZ KALORİFER
Servis Bilgisi: MEVCUT
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: KARDEŞ OKUL PROJESİ - KOSOVA İPEK XHEMAJL KADA İLKÖĞRETİM OKULU

WEB - https://nosabilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Esentepe Mah. Doruk Sk. No2 Nilüfer/BURSA

Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM

Yerleşim Yeri - NİLÜFER İLÇESİ ESENTEPE MAHALLESİNDE EĞİTİM VERMEKTEDİR.

Adres - Esentepe Mah. Doruk Sk. No2 Nilüfer/BURSA

Ulaşım HAFİF RAYLI SİSTEM BURSARAY ESENTEPE İSTASYONUNA 200 METRE MESAFEDE, FSM BULVARI TUNA CADDESİNDE DOĞUŞ PARK EVLERİNE 200 METRE MESAFEDE

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNDE KAYMAKAMLIĞA 500 METRE İL MERKEZİNE 4-5 KM